TR EN

Temel Geliştirme Yılı (Hazırlık Dil Eğitimi)

Sabancı Üniversitesi’nin eğitim dili İngilizce'dir. Disiplinler arası eğitim sistemimiz nedeniyle, Fakülte derslerindeki İngilizce dil seviyesi beklentisi oldukça yüksek düzeydedir. Bu durum, Temel Geliştirme Programının uygulandığı ilk eğitim yılını, yani “hazırlık” eğitimini daha önemli kılar. Hangi dil seviyesinden başlamış olursa olsun, tüm öğrencilerin dil öğrenimindeki potansiyellerini keşfetmelerini sağlayan ve tümüyle kullanmalarına yardımcı olan Diller Okulu, bu amaca hizmet edecek her türlü akademik ve bireysel desteği vermektedir. Tüm öğrencilerimize akademik bilgi ve becerilerini daha da ilerletebilmeleri için ilk yıl İngilizce dersleri verilir ve sonraki yıllarda "İş Yaşamında İngilizce İletişim Becerileri" dersi de sunulur.