Sabancı Üniversitesi Rektörü, Ankara Proje Ofisi katılımı ile Aselsan SST Sektör Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kaval'ı ziyaret etti

Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Yusuf Leblebici, Ankara Proje Ofisi yöneticisi Elif Tepeli’nin katılımı ile Aselsan’ın Silah Sistem Teknolojileri (SST) Sektör Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa Kaval’ı ziyaret etti. Toplantıda SST Mekanik ve Mekatronik Tasarım Direktörü Dr. İhsan Özsoy, Elektronik ve Yazılım Tasarım Direktörü Sayın Zekeriya Şahin ve SU Ankara Proje Ofisi’nden Eda Özcan da hazır bulundu. Aselsan’ın entegrasyon ihtiyaçlarına ek olarak özellikle malzeme teknolojileri ve giyilebilir elektronik ArGe alanlarında öne çıkan SST ile Sabancı Üniversitesi arasında hali hazırda devam eden işbirliklerimiz ve önümüzdeki dönemde yapabileceğimiz ortak çalışmalar ele alındı. SST Genel Müdür yardımcılığı altında sürdürülen ATLAS projesinde Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi (KTMM) paydaş olarak yer alıyor.