Sabancı Üniversitesi Ankara Proje Ofisi, SU Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi (KTMM) ve KordSa ile birlikte Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ArGe projeleri imza törenine katıldı. Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından başlatılan 17 Ar-Ge projesinin sözleşme imzalarının atıldığı törene Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ve Savunma Sanayii Başkan Yardımcılarının yanı sıra Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Jandarma Genel Komutanlığı, üniversiteler, araştırma merkezleri, kamu ve özel sektörün temsilcileri katıldı. SSB Ar-Ge ve Teknoloji Yönetimi Daire Başkanı Dr. Şaduman Aziz’in sunum yaptığı törende, Prof. Dr. Demir'de konuşma yaparak savunma sanayisinin geleceği için Ar-Ge projelerinin önemine vurgu yaptı. Sabancı Üniversitesi’nin ortak olarak yer aldığı Seramik Zırhlarda Kullanmaya Yönelik Alümina Tozu Geliştirilmesi (Alumina) ve  Nano Katkılı Prepreg Malzeme Geliştirilmesi (Atlas) projelerine Araştırmadan sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Yıldız imza attı.