Eylem Araştırması ve Dönüşüm Yüksek Lisans (mART)

Sabancı Üniversitesi'nin Eylem Araştırma ve Dönüşüm Tezsiz Yüksek Lisans Programı (mART), üst ve orta düzey yöneticilere yönelik olarak tasarlanmış, 12 ay süren yenilikçi bir liderlik programıdır. Program, katılımcılara dönüşüm süreçlerini yönetmek için gereken liderlik ve yönetim becerilerini geliştirirken, aynı zamanda gerçek iş sorunlarını çözme deneyimi sunar. Çeşitli sektörlerden gelen katılımcılar, uluslararası akademisyenler ve sektör profesyonelleriyle birlikte işbirliği yaparak, organizasyonlarını geleceğe taşıyacak stratejiler ve liderlik yaklaşımları üzerinde çalışır.

mART programının öne çıkan özellikleri şunlardır:

• Eylem Araştırması: Katılımcılar, kendi şirketlerinde veya başka bir organizasyonda dönüşüm projeleri geliştirir ve yürütür.
  • Hedef Kitle: Üst ve orta düzey yöneticiler, C-1 seviyesindeki liderler ve C-seviyesi adayları.
  • Katılımcı Çeşitliliği: Enerji, teknoloji, finans ve daha birçok sektörden katılımcılar.
  • Küresel Perspektif: Sabancı Üniversitesi'nin uluslararası akademisyenleri ve iş ortakları ile birlikte çalışarak küresel bir vizyon kazandırır.
  • Liderlik ve Dönüşüm Becerileri: Stratejik düşünme, inovasyon, liderlik ve esneklik gibi önemli yetkinliklerin geliştirilmesine odaklanır.